torstai 25. marraskuuta 2010

2011: Ruotsin karsinta
Kuvassa Melodifestival 2011 kilpailun juontajat Marie Serneholt ja Rickard Olsson.

Ruotsin Melodifestival laulukilpailun kahden ensimmäisen alkukarsinnan esiintyjät ja kappaleet on julkistettu. He ovat:1. Alkukarsinta 5.2.2011 Coop Arena, Luleå
1 Desperados - Pernilla Andersson
2 In the club - Danny
3 Me and my drum - Swingfly
4 Oh my God - Le Kid
5 On my own - Jonas Matsson
6 Social butterfly - Rasmus Viberg
7 Something in your eyes - Jenny Silver
8 Try again - Dilba2. Alkukarsinta 12.2.2011 Scandinavium, Gothenburg
1 Elektrisk - Anniela
2 Ge mig en Spanjor - Babsan
3 I'm in love - Sanna Nielsen
4 Like suicide - Christian Walz
5 My heart is refusing me - Loreen
6 Oh my God! - The Moniker
7 Seven days and seven nights - Brolle
8 Vaken i en dröm - Elisabeth AndreassenLisäksi aikaisemmin on ilmoitettu, että Melodifestivalenin kolmannessa ja neljännessä alkukarsinnassa kilpailevat myös:
E det fel på mig - Linda Bengtzing
En blick och nåt händer - Lasse Stefanz
Enemy - Sara Lumholdt
The hunter - Melody Club
Tid att andas - Simon Forsberg
Leaving home - Nicke Borg
Better or worse - Julia AlvgardHuomionarvoisin kilpailija lienee euroviisukonkari Elisabeth Andreassen, joka on voittanut Eurovision laulukilpailut vuonna 1985 Bobbysocks-duon toisena osapuolena. Lisäksi "Bettan" on edustanut Norjaa kahdesti muulloinkin ja Ruotsia vuonna 1982 osana Chips-duoa. Puhumattakaan lukuisista osanotoista Norjan ja Ruotsin karsinnoissa.Hänen lisäkseen myös Linda Bengtzing, Pernilla Wahlgren ja Sanna Nielsen ovat tuttuja nimiä Melodifestivalenin osallistujalistalla. Persoonallinen Jenny Silver otti osaa Ruotsin karsintaan viime vuonna. Danny (Saucedo) on hänkin ollut mukana EMD-poikatrion jäsenenä, mutta ei vielä sooloartistina.Uusista tuttavuuksista mielenkiintoisimpia ovat drag-artisti Babsan sekä mr. Gay Sweden Simon Forsberg, jonka kappaleen on säveltänyt euroviisuguru Fredrik Kempe. Myös Melody Club yhtye on tehnyt aikaisemmin tarttuvia glamrock-ralleja. Le Kid yhtyeeltä taittuu camp-viihde aikaisempien näyttöjen perusteella. Jonas Matsson ja Julia Alvgard raivasivat tiensä alkukarsintoihin webjokeri-kisan kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti