perjantai 6. toukokuuta 2011

Que me quiten lo bailao

Toinen kokonainen päivä Düsseldorfissa sujui niin sutjakkaasti, ettei edes blogia ehtinyt päivittää. Ensin tehtiin 9-tuntinen "työpäivä" pressikeskuksessa ja areenalla harjoituksia ja lehdistötilaisuuksia seuraten. Niistä tunnelmista voi lukea osoitteesta:
www.viisukuppila.fi
Välissä käytiin syömässä pressikeskuksen kalliissa ja huonossa catering-ravintolassa, jossa yksi kanantissi ja kauhallinen makaroonia pahvilautasella maksoi hulppeat 8,90 ja vesipullo siihen päälle 1,50. Lisäksi kielitaidoton tyttö yritti rahastaa minut kahdesti, kun hain salaattia vasta maksun jälkeen... en tiennytkään olevani niin mieleenjäämättömän näköinen.
No varsinainen hauskuus alkoi vasta kun iltakahdeksalta päästiin takaisin keskustaan ja löydettiin lopulta se supermarketti. Netto-niminen lähikauppa osoittautui oikeaksi alkoholisoituneen pintaliitäjän paratiisiksi. Muutamia esimerkkejä mainitakseni:
Valko- ja punaviinit (0,75 l, 11%) 1,49 - 2,99 €
Hedelmäiset kuohuviinit (0,75 l 8%) 1,39 €
Oluet (0,5 l, 4,7-5,4%) 0,29 - 0,49 €
Korillinen olutta (20 x 0,5 l) alkaen 5,79 €
Vesipullo (0,5 l) 0,11 €
Vodka (0,5 l 40%) 4,99 €
Hintaerot eri kauppojen ja kioskien välillä ovat muutenkin melkoiset, mutta meikäläinen asioi Netossa. Sieltä saa myös ruokaakin.
No siitä sitten kietaistiin hotellilla pullo vinkkua ja parit kaljat huiviin ja suunnistettiin Euroklubille. Siellähän riitti hauskaa sitten ihan aamuviiteen. Nyt on olo sen mukainen, mutta ei hätää - ensin vähän euroviisuja tähän perjantaipäivään ja sitten illalla uusiksi!

Katso kuvia Facebook-albumista linkkaamalla tätä linkkiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti