lauantai 22. toukokuuta 2010

Kolmas päivä Oslossa

Bloggaus tulee vähän myöhässä, koska eilinen päivä oli hyvin hektinen! Enimmäkseen päivä kului ihan "töissä" täällä Pressikeskuksessa ja työn hedelmiä voivat euroviisuista kiinnostuneet lueskella osoitteesta: www.viisukuppila.fi
Kuuden aikaan tulikin äkkilähtö, kun huhut kertoivat että Venäjän bileet alkavat Euroklubilla klo 20:00. Mullahan kotimatka täältä Telenor-areenalta emäntäni kämpille kestää vähintään 45 minuuttia eri kulkuneuvojen vaihtoineen. Kovin pitkään en siis ehtinyt siellä hengailla. Vaihdoin pikaisesti vaatteet ja kietaisin parit paukut naamatauluun. Jossain välissä pistelin poskeeni myös eines-spagetti-aterian (40 kruunua eli 5,60). No kun istuin tyytyväisenä ratikassa matkalla kohti keskustaa, tuli puhelinsoitto että Venäjän bileisiin ei olekaan asiaa ilman kutsua. Kymmeneltä sen sijaan pääsisi klubille kuka vaan.
Tapoin siis aikaa ystävieni seurassa. He eivät olleet syöneet (harmi että itse vetäsin hätäpäissäni sen eineksen) joten menimme Peppe's Pizzeriaan ja minä join seuraksi yhden huurteisen (hinta edullinen 85 kruunua eli 11 euroa). Välissä ehdimme piipahtaa myös kavereiden kämpillä ja totesin sen erittäin viihtyisäksi ja sijainniltaan mukavaksi.
Kymmeneltä sitten pääsin vihdoista viimein sinne Euroklubille eli oslolaiseen Smuget-ravintolaan. Aika pieni ja hikinen paikka ja täpösen täynnä porukkaa. Onneksi siellä oli vielä viisuisia esiintyjiäkin lavalla, joten se lyhyt aika jonka siellä viihdyin oli ihan mukavaa. Join yhden 0,4 litraisen tuopin, jolla oli hintaa 57 kruunua eli 7-8 euroa... melko edullista.
Puolen yön maissa lähdin suunnistamaan "kotia" kohti ja löysinkin kivasti oikean ratikan johon hypätä. Oslolainen yöelämä näytti vilkkaalta ja olo tuntui ihan turvalliselta. Pääsin siis hyvin kämpille nukkumaan ja kyllähän se uni taas maittoi. Hyvä niin, sillä edessä oli taas yksi hektinen päivä Oslossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti