torstai 20. toukokuuta 2010

Toinen päivä Oslossa

Toinen päivä täällä Oslossa meni jotta hurahti vaan. Päivä sujui pirteästi, kun takana oli hyvin nukutut kymmenen tunnin unet! Päivän tärkeimpänä päämääränä oli seurata tarkkaavaisesti Suomen ja Kuunkuiskaajien harjoitukset ja lehdistötilaisuus. Kuunkuiskaajat oli myös aiheena, kun kirjoitin Aamupostiin ensimmäisen kolumnini ja otin myös runsaasti valokuvia. Tarkkailkaahan Riihimäellä asujat (Aamu)postianne :)

Muilta osin päivä oli rauhallinen. Seurailin kohtuullisen paljon harjoituksia pressikeskuksen screeneiltä ja kuuden jälkeen illalla lähdin kohti keskustaa kohtaamaan Sanna-emäntäni. Sannan kanssa yritettiin etsiä edullinen ruokapaikka ja päädyimme eräänlaiseen "karvakäsi"-kebabpitseriahampurilaispaikkaan, jossa hamppariateria 100 gramman pihvillä, ranskalaisilla, salaatilla ja puolen litran juomalla) maksoi 76 kruunua (eli kympin verran). Tosin itse otin ahneuksissani 160 gramman pihvin (joka oli ISO) ja tulin liian täyteen ja maksoin 94 kruunua. Siitä sitten vaelsimme majapaikkaan, jossa ilta on mennyt mukavan leppoisasti, kun olen tutustuttanut Sannaa päivän viisuharjoitussatoon ja muutenkin vuoden viisuehdokkaisiin.

Matkabudjetti on pitänyt hienosti. Tänään ei tuon aterian lisäksi ole mennyt rahaa, kuin tuohon ateriaan ja yhteen limupulloon, jonka ostin pressikeskuksen kafeteriasta hintaan 25 kruunua. Minähän olen siis budjetoinut käyttörahaa keskimäärin 375 kruunua/vuorokausi ja kaikki säästyneet rahat (tältä päivältä siis n. 280 kruunua) voin hyvällä omalla tunnolla kaljoitella Euroklubilla. Vankka aamiainen (toin Suomesta omat aamupuurot) kantaa pitkään ja lisäksi otin tänään eväsleivät Telenoriin. :)

Tällaisiin tylsähköihin tunnelmiin siis keskittyi tämä päiväni ja kohta painelen yöpuulle.

1 kommentti: