sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Neljäs ja viides päivä Oslossa

Aika rientää ja lauantaikin on jo pitkästi sunnuntain puolella, ennen kuin ehtii bloggailemaan. Lauantai oli todella vipinän täyteinen. Se alkoi luonnollisesti pressikeskuksesta, jonne johdattelin kaupunkiin aamulla saapuneen ystäväjoukkoni Suomesta. Olipas mukavaa olla vaihteeksi täällä ennen pääjoukkoa, kun yleensä minulle kaikki neuvotaan kädestä pitäen.
No pressissä en tällä kertaa ehtinyt olla kovin kauaa ja mitään järkevää juttua en saanut aikaiseksi, koska piti lähteä emäntäni organisoimiin puutarhajuhliin "kotiin". Sanna olikin kutsunut kansainvälisen (norjalaisia, suomalaisia, amerikkalainen ja espanjalainen) mukavan porukan vieraikseen ja valmistanut heille herkullisia ruokia. Iltapäivä ja alkuilta kului mukavasti rupatellen ja herkutellen. Siinä sivussa valmistauduin myös viisuisiin iltarientoihin, jonne suunnistin seitsemän jälkeen.
Kohtasin rakkaat ystäväni Villen ja Iidan ratikkapysäkillä ja lähdimme siitä Puolan bileisiin. Sinne saavuttuamme bileet mainittiin tylsiksi, joten päätimme siirtyä Eurocaféeseen. Se oli virhe, sillä meno Puolan bileissä alkoi vasta poistuttuamme. No Eurocaféssa oli tiedossa Kreikka/Kypros-bileet joita jouduimme kuitenkin odottelemaan puolisentoista tuntia kallista olutta litkien. Ei sen puoleen, ei siellä Puola-bileissäkään mitään ilmaistarjoiluja ollut, kuten ei ollut Kreikka/Kypros-bileissäkään. Sen sijaan useita euroviisustaroja bongasimme ja valokuvia tuli napsittua oikein urakalla. Niitä on nähtävissä esimerkiksi Facebookissa!
Sieltä jatkoimme vielä kolmansiin bileisiin, kun Ballroom-nimisessä klubissa esiintyi neljä tämän vuoden euroviisutähteä: Viron Malcolm Lincoln, Sveitsi Michael von der Heide, Ukrainan Alyosha ja sokerina pohjalla Islannin upea Hera Björk! Oi kuinka nautimmekaan... oma "Bon Aqua"-eväspullo piti huolen, että selvisin tässä vaiheessa iltaa jo yhdellä olutpullolla.
Muuten kaikki meni oikein putkeen, mutta unohdin etten osaa siirtää sykemittarirannekelloni aikaa Norjan aikaan ja katsoin bussiaikataulun väärin. Hyvästelin ystäväni ja luulin että bussi tulee tuota pikaa, mutta jouduinkin odottelemaan sitä tunnin.
Norjan yöelämän rauhaton puolensa nosti vaiheessa kasvonsa, kun kaikenmaailman laitapuolen kulkijat vaelsivat kaduilla. Prostituutio näytti myös rehottavan ja jonkun rahasumman suoritettuani olisin kenties päässyt rakastelemaan kauniin mustan naisen kanssa. No olin väsynyt ja varaton, joten odotin kiltisti bussia Burger Kingissä. Norjan yöbussikäytäntö on mystinen... yöelämä on vilkasta ja ravintolat auki myöhään, mutta kukaan ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla kotiinsa yhden ja kahden välissä. Kahden jälkeenkin vain kerran tunnissa. Jos olisin myöhästynyt puolen kolmen bussista, olisi seuraava mennyt tunnin päästä.

Sunnuntai onkin mennyt sitten 100-prosenttisesti töiden merkeissä. Saavuin pressiin klo 11:15 ja siitä eteenpäin olen suoltanut viisuaiheista juttua osoitteeseen www.viisukuppila.fi sekä tehnyt yhden jutun www.aamuposti.fi nimiseen lehteen, jonka pitäisi olla painetussa julkaisussa ensi tiistaina eli Suomen semifinaalipäivänä. Illan ajattelin viettää rauhallisemmin, koska tästä eteenpäin Oslo 2010 on yhtä biletystä... Huomenna maanantaina olisi luvassa ekan semin kenraaliharjoitus iltapäivällä. Illalla Saksa/Ukraina ja Israel -bileet. Tiistaina sitten ekan semifinaalin suoran lähetyksen katselu jossakin vielä määrittelemättömässä paikassa ja jatkobileet. Keskiviikkona OGAE (Kansainvälinen euroviisuklubi) bileet Euroklubilla, torstaina tokan semin katselu ja jatkot... Perjantaina voisi vetää henkeä, jos on vielä hengissä :)

2 kommenttia:

 1. "Prostituutio näytti myös rehottavan ja jonkun rahasumman suoritettuani olisin kenties päässyt rakastelemaan kauniin mustan naisen kanssa."

  Reps! xD

  Ihanaa, kun jaksat päivitellä kaikista kiireistä huolimatta, luen aina sun päivitykset <3

  VastaaPoista
 2. Itselläkin tarjoutui tilaisuus päästä nauttimaan maksullisesta naisesta tai ehkä jopa kahdesta, kun olin yhtenä päivänä menossa Viisukylään päin... tai sitten ne vain kehuivat ulkonäköäni, kun totesivat, että "Seksi seksi". :D

  Sullahan on asiat vielä hyvin julkisten kanssa. Jos itse olisin viikolla biletellyt ja lähtenyt yhden kahden jälkeen "himaan", niin olisin saanut odotella bussia monta tuntia, kun varhaisin bussi tauon jälkeen lähti vasta 4.45, jos oikein muistan. Torstaina turvauduinkin taksiin (215 kruunua). Nyt viikonloppuna pääseekin paremmin.

  VastaaPoista